АКТУАЛЬНІ АСПЕКТИ ОБЛІКУ ЕКСПОРТНО-ІМПОРТНИХ ОПЕРАЦІЙ В УМОВАХ НОВОГО ПОДАТКОВОГО ЗАКОНОДАВСТВА - Суліменко, Л. А.; Савченко, Р. О.; Нечипорук, О. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Досліджено особливості організації обліку експортно-імпортних операцій в умовах діючого податкового законодавства, зокрема розкрито особливості формування доходів і витрат та визначення курсових різниць від ведення зовнішньоекономічної діяльності підприємства.