АНАЛІЗ ПОКАЗНИКІВ ВИРОБНИЦТВА ТА РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ: РЕТРОСПЕКТИВНИЙ ОГЛЯД - Сливка, Ярослава Василівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розглянуто етапи аналізу показників виробництва та реалізації продукції в період планової та ринкової економік; визначено причини змін у структурі етапів економічного аналізу та їх складові.