БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК ЯК ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНА СИСТЕМА: КОНСТРУКТИВНИЙ ПІДХІД - Лаговська, Олена Адамівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Базуючись на конструктивному підході до трактування сутності системи здійснено аналіз облікових функцій та вивчено структуру системи бухгалтерського обліку через проекцію останніх