ЕКОЛОГІЧНА ІНФОРМАЦІЯ В БУХГАЛТЕРСЬКОМУ ОБЛІКУ ПІДПРИЄМСТВА - Кірейцева, Ганна Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Здійснено аналіз сутності, форми прояву та складових екологічної інформації в бухгалтерському обліку. За результатами дослідження сформовані основні вимоги до екологічної інформації в бухгалтерському обліку підприємства