ДОКУМЕНТАЛЬНЕ ОФОРМЛЕННЯ ЕКСПЛУАТАЦІЇ ТА ВИБУТТЯ ОСНОВНИХ ЗАСОБІВ - Пиріжок C. Э. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розглянуто основні положення щодо документування операцій з експлуатації та вибуття основних засобів.