УДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДИКИ ОБЛІКУ ОПЕРАЦІЙ З НЕРОЗПОДІЛЕНИМ ПРИБУТКОМ - Петренко, Наталія Іванівна; Локтіонова, Наталія Ігорівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Окреслено проблеми облікового відображення прибутку, розкрито результати дослідження в теоретичній площині, висвітлено наукову спадщину дослідників щодо вдосконалення методики обліку і розподілу прибутку, запропоновано власну методику обліку операцій з нерозподіленим прибутком.