РЕЗЕРВИ МАЙБУТНІХ ВИТРАТ НА ОХОРОНУ НАВКОЛИШНЬОГО ПРИРОДНОГО СЕРЕДОВИЩА: БУХГАЛТЕРСЬКА ІНТЕРПРЕТАЦІЯ - Замула, Ірина Валеріївна; Козлова, Марія Олегівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Доведено необхідність формування резервів майбутніх витрат на охорону навколишнього природного середовища, проведено критичний аналіз наукових позицій та пропозицій авторів щодо таких облікових резервів, а також запропоновано методику відображення їх формування та використання в бухгалтерському обліку