МЕТОДИКА ЗДІЙСНЕННЯ ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ ВИТРАТ НА ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ НА ЕТАПАХ ЇЇ ЖИТТЄВОГО ЦИКЛУ: ВИРОБНИЦТВО, РЕАЛІЗАЦІЯ, ЕКСПЛУАТАЦІЯ - Пархоменко, В. М. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Уточнено поняття “вхідний контроль”; розроблено методику внутрішнього контролю на забезпечення якості продукції в процесі виробництва за центрами відповідальності. Удосконалено порядок та обґрунтовано здійснення внутрішнього контролю витрат на забезпечення якості продукції на стадіях реалізація та експлуатація.