НАДІЙНІСТЬ БУХГАЛТЕРСЬКОЇ ІНФОРМАЦІЇ ЯК ПЕРЕДУМОВА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ПІДПРИЄМСТВА - Євдокимов, Віктор Валерійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Представлено результати дослідження поняття “надійності” як категорії, що застосовується відносно бухгалтерської інформації та усієї облікової системи як передумови забезпечення економічної безпеки