ОБЛІК ГУДВІЛУ: ТЕОРЕТИКО-МЕТОДИЧНІ АСПЕКТИ - Грабчук, Ірина Леонідівна; Хоцька, Наталія Леонідівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розкрито основні підходи до відображення гудвілу в бухгалтерському обліку та внесено пропозиції щодо удосконалення його облікового відображення, виходячи з визначених складових