ОСОБЛИВОСТІ ДОГОВІРНОГО ОФОРМЛЕННЯ ОПЕРАЦІЙ З ДАВАЛЬНИЦЬКОЮ СИРОВИНОЮ - Осницька, Наталія Анатоліївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розглянуто особливості договірного оформлення операцій з давальницькою сировиною, зокрема: виділено підходи до назви договору, визначення його правової природи та сутності, що сприяє удосконаленню бухгалтерського обліку операцій з давальницькою сировиною.