МЕТОДИЧНІ ЗАСАДИ ВЕДЕННЯ ОБЛІКУ ЗМІН У СКЛАДІ СТАТУТНОГО КАПІТАЛУ АКЦІОНЕРНИХ ТОВАРИСТВ - Варічева, Руслана Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Проведено дослідження проблемних питань методичного забезпечення облікового відображення операцій з формування, зміни та використання статутного капіталу на вітчизняних акціонерних товариствах