ПРОБЛЕМИ КЛАСИФІКАЦІЇ ФАКТІВ ГОСПОДАРСЬКОГО ЖИТТЯ З НЕВИЗНАЧЕНИМИ НАСЛІДКАМИ ДЛЯ ЦІЛЕЙ ОБЛІКУ ТА КОНТРОЛЮ - Маценко, Лілія Федорівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розглянуто підходи до класифікації фактів господарського життя з невизначеними наслідками вітчизняними та зарубіжними вченими, запропоновано загальну класифікацію досліджуваних об’єктів для цілей бухгалтерського обліку та контролю.