УДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ЗАСАД ПРОВЕДЕННЯ АНАЛІЗУ ФОРМУВАННЯ ТА ЗМІН ВЛАСНОГО КАПІТАЛУ В КОРПОРАТИВНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ - Боримська, Катерина Павлівна; Варічева, Руслана Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Досліджено організаційні аспекти проведення аналізу стану і змін власного капіталу та оцінки фінансової стійкості акціонерного товариства, виділено внутрішні та зовнішні фактори, які впливають на фінансову стійкість підприємства, перелік об’єктів та суб’єктів проведення такого аналізу, інформаційну базу, а також низку як загальнонаукових, так і специфічних принципів забезпечення аналізу фінансової стійкості