СТАНДАРТИЗАЦІЯ ПРОЦЕДУРИ ФОРМУВАННЯ ТА ФУНКЦІОНУВАННЯ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ЯК ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ: АДАПТАЦІЙНИЙ ПІДХІД ДО СУЧАСНИХ УМОВ ГОСПОДАРЮВАННЯ - Лаговська, О. А. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Запропоновано напрями врегулювання комунікаційної взаємодії економічних агентів за допомогою комунікаційної облікової політики.