СУТНІСТЬ КАТЕГОРІЇ “РЕСУРСИ”: ПРАВОВИЙ, ЕКОНОМІЧНИЙ ТА ОБЛІКОВИЙ АСПЕКТИ - Воронцова, І. І. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розглядаються підходи до тлумачення категорії “ресурси”, віднесення різних видів ресурсів відповідно до класифікаційних ознак. Здійснено імплементацію категорії “ресурси” та її класифікації для цілей бухгалтерського обліку.