УДОСКОНАЛЕННЯ ПІДХОДІВ ДО АНАЛІЗУ ОПТИМАЛЬНОСТІ СТРУКТУРИ ВЛАСНОГО КАПІТАЛУ АКЦІОНЕРНИХ ТОВАРИСТВ - Боримська, Катерина Петрівна; Варічева, Руслана Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Обґрунтовано комплексний підхід до методики аналізу оптимізації структури власного капіталу акціонерних товариств (на основі одночасної максимізації зростання рентабельності власного капіталу та мінімізації середньозваженої вартості капіталу), що забезпечує достовірність, повноту й ефективність оцінки фінансового-майнового стану підприємства на перспективу.