НАУКОВА ШКОЛА: ЇЇ ОЗНАКИ ТА УМОВИ ФОРМУВАННЯ - Бутинець, Франц Францович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розглядаються проблеми визначення наукової школи, її ознаки, порядок створення та діяльність