ІСТОРІЯ ЛЬВІВСЬКОЇ БІРЖІ ТА ЦІННИХ ПАПЕРІВ ГАЛИЧИНИ Й БУКОВИНИ - Мошенський, Сергій Захарович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2015)
Показано значення Львова як основного фінансового центру та Львівської біржі в операціях з цінними паперами. Виявлено специфічні особливості в діяльності біржі. Розглянуто історію поширення цінних паперів у Галичині й на Буковині від банкоцетлів та облігацій австрійських державних позик до індемнізаційних облігацій та акцій.