ФІНАНСОВИЙ МЕХАНІЗМ ІПОТЕЧНОГО КРЕДИТУВАННЯ В УКРАЇНІ ТА ШЛЯХИ ЙОГО УДОСКОНАЛЕННЯ - Кущик, Анатолій Петрович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2015)
Розглянуто сутність та значення фінансового механізму іпотечного кредитування, дана оцінка існуючого фінансового механізму іпотечного кредитування. Запропоновано напрямки розвитку механізму кредитування, які необхідні для іпотечного ринку України