ПРАКТИКА ВИКОРИСТАННЯ ПОДАТКОВИХ ПІЛЬГ В УКРАЇНІ - Коротун, Володимир Іванович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Проаналізовано наявні теоретичні підходи до визначення економічного змісту податкових пільг, здійснено оцінку сучасного стану їх використання в національній податковій системі та надано пропозиції щодо підвищення ефективності застосування пільгового оподаткування в умовах дії Податкового кодексу України