УДОСКОНАЛЕННЯ ОЦІНКИ ТА ПРОГНОЗУВАННЯ ФІНАНСОВОЇ СТІЙКОСТІ ПІДПРИЄМСТВА В СУЧАСНИХ УМОВАХ ГОСПОДАРЮВАННЯ - Головко, Олена Григорівна; Тараскина, Анна Сергіївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Наведено методику інтегральної оцінки фінансової стійкості підприємства за допомогою розрахунку таксономічного показника, який дозволяє оцінити досягнутий на певний момент або за певний період “середній” рівень значення ознак, які характеризують досліджуване значення