РОЛЬ УМОВ ПРАЦІ В КОНТЕКСТІ ЗМІНИ СИТУАЦІЇ НА РИНКУ ПРАЦІ - Юмашева, Олександра Олександрівна; Суходольська, Анна Сергіївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Проаналізовано вплив умов праці щодо покращення функціонування підприємств у сучасних умовах. Досліджено проблему неналежних умов праці у промисловості та їх зв’язок із загальними тенденціями на ринку праці