КОН’ЮНКТУРА РИНКУ ЛАБОРАТОРНИХ МЕДИЧНИХ ПОСЛУГ: ТЕОРЕТИЧНИЙ АСПЕКТ - Черненко, Дарина Ігорівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Розглянуто сутність досліджень кон’юнктури ринку лабораторних медичних послуг, понятійний апарат досліджень кон’юнктури, надано трактування медичної послуги та авторське визначення лабораторної медичної послуги