ЕКОНОМІЧНИЙ ЗМІСТ ДЕРЖАВНОЇ ПІДТРИМКИ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМНИЦТВА: ДИСКУСІЙНІ ПИТАННЯ - Федосєєнко, Інна Геннадіївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Розкрито економічний зміст державної підтримки розвитку підприємництва через ґрунтовний розгляд основних її складових: методів, інструментів, форм та напрямів здійснення державної підтримки. Проаналізовано існуючі погляди щодо визначення методів, за допомогою яких реалізується державна підтримка розвитку підприємництва, а також визначено сутність основних методів державної підтримки розвитку підприємництва в ієрархічній послідовності. Розглянуто класифікацію інструментів державної підтримки та узагальнено класифікацію форм державної підтримки розвитку підприємництва. Виокремлено основні напрямки здійснення державної підтримки розвитку підприємництва