ЕЛЕМЕНТИ МЕХАНІЗМУ ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ - Ткачук, Ганна Юріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Визначено основні елементи механізму формування конкурентоспроможності підприємств. Узагальнено теоретичні підходи вчених-науковців щодо їх змістовного наповнення