ГРАФІЧНИЙ МЕТОД РОЗПОДІЛУ ОБ’ЄКТІВ СУКУПНОСТІ - Тарасова, В. В.; Ковалевська, І. М. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Розглянуто різні види діаграм, за допомогою яких характеризуються різні сторони розподілу підприємств за забезпеченістю виробничими сукупними ресурсами в агровиробництві України, а також надано алгоритм визначення розмірів сукупних ресурсів і ресурсозабезпеченості