СТАН РОЗВИТКУ МАЛОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА ТА ІНВЕСТИЦІЙНЕ СЕРЕДОВИЩЕ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ - Соловйов, В’ячеслав Павлович; Сенченко, Василь Васильович; Янченко, Зінаїда Борисівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Розглянуто стан малого підприємництва (МП) та інвестиційне середовище Житомирської області, визначені основні проблеми інноваційного розвитку МП та шляхи їх вирішення. Наголошується, що дана сфера підприємницької діяльності потребує подальших змін, і суттєвою складовою підвищення інноваційної активності МП регіону повинна бути сучасна система інформаційно-аналітичної підтримки регіональної адміністрації