К ВОПРОСУ О ЦЕНЕ ВОДЫ, ИСПОЛЬЗУЕМОЙ ДЛЯ ПОЛИВА СЕЛЬСКОХОЗЯЙСТВЕННЫХ КУЛЬТУР - Рощина, Юлия Викторовна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Обґрунтовано і апробовано метод розрахунку ціни води на прикладі АР Крим. Показано диференціація ціни води по районах АР Крим