ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ ЛЕГКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ - Посторонко, Валерій Михайлович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Проаналізовано сучасний стан діяльності підприємств легкої промисловості, виявлені найбільш характерні тенденції для підприємств даної галузі. Розглянуто роль і значення маркетингу як невід’ємної складової формування конкурентного потенціалу підприємств галузі