РОЗВИТОК ІНСТИТУТУ ПРОФОРІЄНТАЦІЇ ЯК ВАЖЛИВА ПЕРЕДУМОВА ЕФЕКТИВНОЇ МОДЕРНІЗАЦІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ОСВІТИ - Мельничук, Дмитро Петрович; Коровчук, Любов Ігорівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Проаналізовано проблеми та перспективи розвитку профорієнтаційної роботи в контексті пріоритетів модернізації національної освітньої системи