ТЕОРЕТИКО-ПРАВОВІ ЗАСАДИ УПРАВЛІННЯ КОРПОРАТИВНОЮ КУЛЬТУРОЮ НА ПІДПРИЄМСТВАХ - Кузнецов, Андрій Анатолійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Сформульовано теоретичні засади управління корпоративною культурою в публічних акціонерних товариствах з урахуванням специфіки національної нормативно-правової бази. Окреслено особливості використання Спостережної ради як замовника та контролера реалізації стратегії управління корпоративною культурою компанії.