ОСВІТНІ ПОСЛУГИ В КОНТЕКСТІ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ ДЕРЖАВИ - Костюченко, Олена Євгенівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Досліджено сучасний стан освітніх послуг та їх спроможності задовольняти потреби споживачів. Визначено роль освіти у соціально-економічному розвитку країни шляхом зрощення інтелектуального капіталу та капіталу суб’єктів господарювання. Приділено увагу питанню участі закладів освіти у інноваційному розвитку господарюючих суб’єктів