СИСТЕМА ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ: СУТНІСТЬ ТА ІЄРАРХІЧНІ РІВНІ - Зеленська, Олена Олександрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Досліджується економічна сутність категорії “продовольча безпека”, всебічно аналізуються різноманітні її аспекти, вивчаються специфічні особливості та визначаються принципи формування продовольчої безпеки національного та регіонального рівнів