СИСТЕМА АНТИКРИЗОВОГО УПРАВЛІННЯ ТА МЕТОДОЛОГІЧНІ ПІДХОДИ ДО ЇЇ ФОРМУВАННЯ - Еш, Світлана Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Розглянуто теоретичні засади антикризового управління підприємствами в молочній галузі, обґрунтовано методологічні підходи формування системи антикризового управління в умовах ринкової конкуренції