ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ЗАСОБІВ МАТЕРІАЛЬНОГО СТИМУЛЮВАННЯ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ УКРАЇНИ ТА КРАЇН ЄС - Бакулина, Оксана Сергіївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Розглянуто особливості використання засобів матеріального стимулювання працівників сільськогосподарських підприємств України та країн ЄС