АУДИТОРСЬКИЙ КОНТРОЛЬ РОЗРАХУНКІВ ЗА ПОДАТКОМ НА ДОДАНУ ВАРТІСТЬ: ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ - Дема, Дмитро Іванович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Окреслено важливість здійснення аудиторського контролю розрахунків за податком на додану вартість. Виділено етапи перевірки правильності розрахунків за ПДВ в ході аудиту, що дозволить підвищити ефективність такого контролю