ВНУТРІШНІЙ КОНТРОЛЬ ВІДХОДІВ ВИРОБНИЦТВА - Боднар, Ореста Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Розглянуто особливості методики внутрішнього контролю за рухом відходів виробництва, яка є необхідною для підвищення контролю за їх утворенням, використанням та утилізацією