ЗНИЖЕННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА В РЕЗУЛЬТАТІ ПІДВИЩЕННЯ НАДІЙНОСТІ Й ДОВГОВІЧНОСТІ ОСНОВНИХ ЗАСОБІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ - Череп, Алла Василівна; Лепьохіна, Анна Євгеніївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Досліджено напрямки зниження витрат виробництва за рахунок ремонту основних засобів та підвищення їх надійності й довговічності. Розглянуто показники, які характеризують ефективність використання основних засобів та їх вплив на витрати виробництва. Запропоновано методичні підходи щодо зниження собівартості продукції внаслідок поліпшенні використання основних фондів, яке відбувається в результаті підвищення їх надійності й довговічності на підприємствах