ОБЛІКОВО-МЕТОДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕКСПЕРТНОЇ ОЦІНКИ ЗЕМЕЛЬ: СТАН І ПРОБЛЕМИ - Остапчук, Тетяна Петрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Досліджено систему правового регулювання методичних підходів щодо визначення експертної грошової оцінки земель, розкрито їх вплив на облікове забезпечення земельних відносин