ТЕОРЕТИЧНІ ПЕРЕДУМОВИ СИСТЕМАТИЗАЦІЇ БУХГАЛТЕРСЬКИХ КАТЕГОРІЙ - Легенчук, Сергій Федорович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Поставлено проблему необхідності дослідження категорійного апарату бухгалтерського обліку. Визначено та розкрито сутність умов побудови системи бухгалтерських категорій