ПРАКТИКА ТА ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ ФУНКЦІОНУВАННЯ СИСТЕМ МАСОВИХ ЕЛЕКТРОННИХ ПЛАТЕЖІВ В УКРАЇНІ - Криховецька, Зоряна Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Обґрунтовано роль систем масових електронних платежів у ринковій економіці. Проведено аналіз діяльності вітчизняних та міжнародних систем масових електронних платежів в Україні. Визначено шляхи удосконалення їх функціонування