НОВІ ФОРМИ ФІНАНСУВАННЯ РОЗРОБКИ ТА ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙ В АПК - Довгалюк, Віта Валентинівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Розглядаються альтернативні форми фінансування розробки та впровадження інновацій в АПК. Пропонується комплексна форма фінансування інноваційних проектів в АПК