РИЗИКИ ПЕРЕДАЧІ ПРОБЛЕМНИХ КРЕДИТІВ БАНКАМИ УКРАЇНИ - Бєлова, І. В.; Сисоєва, Л. Ю. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Досліджено окремі аспекти передачі (продажу) проблемних кредитів банків України. Запропоновані регуляторні та контрольні заходи для вирішення проблеми передачі “токсичних” банківських кредитів