СПІЛЬНА ДІЯЛЬНІСТЬ ЗА УЧАСТЮ ФІЗИЧНОЇ ОСОБИ У БУДІВНИЦТВІ - Шестерняк, Марія Михайлівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Досліджено особливості реалізації спільної діяльності без творення юридичної особи у будівельній галузі за умови, коли учасниками виступають не тільки юридичні, але і фізичні особи. На основі проведених розвідок та вивчення практичної роботи суб’єктів господарювання, що беруть участь у здійсненні спільного будівництва розглянуто взаємовідносини між цими учасниками враховуючи специфіку законодавчого регулювання, системи обліку та оподаткування даного виду господарювання