КОНФЛІКТ ІНТЕРЕСІВ В СЕРЕДОВИЩІ КОРПОРАТИВНОГО УПРАВЛІННЯ - Рабошук, Аліна Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Досліджено стан наукових розробок в сфері корпоративного управління; окреслено сутність конфліктів інтересів в корпоративному управлінні, передумови та наслідки їх існування