ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕФЕКТИВНОГО РОЗВИТКУ ТА ФУНКЦІОНУВАННЯ КООПЕРАТИВНИХ ФОРМУВАНЬ В СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ - Пиріг, Галина Ігорівна; Лещик, Ірина Богданівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Досліджено стан розвитку кооперації в окремих країнах та обґрунтовано необхідність розвитку кооперації як важливого фактора розширеного відтворення аграрної сфери України.