СТАН ТА ПРОБЛЕМИ ЯКОСТІ МОЛОЧНОЇ СИРОВИНИ В КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ - Осадчук, Оксана Павлівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Досліджено стан молочної сировини, що приймається на промислову переробку підприємствами Київської області. Розглянуто законодавчо встановлені параметри якості молочної сировини згідно українського законодавства та європейських вимог