ВИЗНАННЯ І РЕАЛІЗАЦІЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ В ЕКОНОМІЦІ - Мних, Євген Володимирович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Порушуються проблемні питання наукового забезпечення управління економікою України та підвищення рівня визнання і оцінки результатів наукового пошуку в економіці