ТРУДОВИЙ ПОТЕНЦІАЛ ЯК НАУКОВА КАТЕГОРІЯ ТА СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ ФЕНОМЕН: ЗМІСТ, СКЛАДОВІ ТА ФАКТОРИ ВПЛИВУ - Мельничук, Ольга Петрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Проаналізовано особливості наукової категорії “трудовий потенціал” та погляд різних науковців на її зміст. Досліджено фактори впливу на трудовий потенціал та визначено найважливіші з них. Запропоновано шляхи покращення процесу формування та розвитку трудового потенціалу